Fotvården kommer på hembesök om ett par timmar

Hejsan på er alla denna kalla oktobermorgon. Idag är jag uppe tidigt och om ett par timmar ska jag få medicinsk fotvård för mina psoriasisfötter. Jag har tidigare behövt ta bilen in till Uppsala för att få medicinsk fotvård men nu har jag kommit i kontakt med ett företag som erbjuder fotvård genom hembesök och jag ser fram mot att åter en gång få besök av Åriket Medicinsk Fotvård, en gång innan har de hjälpt mig. Kanske bor ni här i Knivsta eller Uppsala och önskar medicinsk Fotvård? Då kan ni också få fotvård hemma hos er ifall ni hellre vill det än att åka in till Uppsala. 

Åriket Medicinsk Fotvård är ett företag som erbjuder dig både vanlig fotvård eller medicinsk fotvård i Knivsta och Uppsala och som en bra service till sina kunder går det att boka in ett hembesök. Många personer som behöver fotvård är äldre personer som har svårt att köra bil. Jag själv kör dock bil utan problem men det är klart att om jag slipper att ta bilen så är jag glad för det, särskilt nu när vintern är på gång och det kan bli halt på vägarna, därför uppskattar jag att den här servicen finns så att jag kan få medicinsk fotvård hemma i Knivsta i stället. Jag blev nöjd med hjälpen jag fick förra gången för hon som har det här fotvårdsföretaget var duktig och visste hur hon skulle behandla mina fötter, hon berättade att hon hade arbetat som undersköterska i många år innan hon utbildade sig till diplomerad medicinsk fotvårdare hos Axelssons Gymnastiska Institut och så startade hon sitt företag. Eftersom jag är så belåten med hjälpen så vill jag rekommendera er som är i behov av medicinsk fotvård i Knivsta eller Uppsala att ni hör av er till Åriket Medicinsk Fotvård.