Målare i Hallsberg

Välkomna åter till bloggen och det är glädjande att ni är så många som har upptäckt att det här är en spännande blogg på grund av alla tips och råd som jag publicerar här. Oftast är det någon följare som hör av sig med specifika önskemål om vad ni vill att jag ska ta upp, och så är det även nu. Det är flera av er som har frågat om jag inte kunde rekommendera någon målare i Hallsberg med omnejd och att ni vänder er till mig med just den här frågan är inte alls att undra på. Jag har ju skrivit flera inlägg om huset som jag köpt och berättat om olika hantverkare som jag har anlitat för att rusta upp huset. Jag har till och med nämnt lite i förbifarten för en månad sedan att jag vänt mig till en målare i Hallsberg när husfasaden skulle målas om, och nu är ni flera personer som har undrat till vem det var jag vände mig till, och det ska jag berätta att det var till ett företag som heter Hessleby Måleri. 

Jag valde att vända mig till dem då jag har en nära vän som även han hade vänt sig dit, och när han berättade hur nöjd han var med hjälpen och att det var så prisvärt att vända sig till Hessleby Måleri så bestämde mig även jag för att ta kontakt med denne målare i Hallsberg med omnejd och det var verkligen en bra sak att göra, för jag fick en ny färg på fasaden som inte bara är sjukt snygg för målaren använde en kvalitetsfärg som gör att huset inte kommer behövas målas om på många, många år. Jag tycker med andra ord att ni som behöver en målare här i Hallsberg ska vända er dit.