Mitt vältrimmade skägg

God eftermiddag och välkomna in till bloggen idag också, och jag hoppas att ni ska tycka om alla inlägg som jag tänkt skriva under eftermiddagen och kvällen! Jag ska berätta att jag går och trimmar skägget hos en barberare i Örebro som jag känner mig nöjd med, och namnet på denna barberare i Örebro är Designer Barber By Julian

Jag tror jag har sagt det förut, att ett vältrimmat skägg är viktigt för mig. Nu när det finns möjlighet till att gå och trimma skägget men också klippa sig hos denne barberare i Örebro så tänker jag berätta om det för er, för hos Designer Barber By Julian får man riktigt bra hjälp. Jag började att gå dit för ett år sedan när jag anlade skägg eftersom min tjej önskade att jag skulle ha det. Jag var lite skeptisk i början men efter ett tag när skägget hade växt ut och sedan blivit trimmat av denne barberare i Örebro var jag nöjd med min spegelbild. Nu kan jag inte tänka mig att raka bort skägget men för att det ska se välvårdat och snyggt ut så är det viktigt att jag regelbundet går till denna barberare i Örebro. Eftersom priserna hos Designer Barber By Julian många gånger är lägre än hos andra frisörer och barberare i Örebro så kan jag unna mig att gå dit rätt ofta. Oavsett om du vill ha skäggtrimning eller klippning så kommer deras barberare använda de senaste teknikerna och verktygen för att upprätthålla kvalitén i deras arbete och jag har svårt att tänka mig att ni som går dit inte kommer bli nöjda.