Yinyoga i Kungälv

Hjärtligt välkommen till bloggen på er allihopa, mina fina läsare. Jag hoppas att ni ska hitta någonting av intresse här i min blogg och här och nu hade jag hade tänkt att skriva ett inlägg till er om ett företag som finns till för er alla som hade tyckt att yinyoga i Kungälv hade varit bra. 

Det finns ett företag som heter Carpe Punctum och som jag själv har vänt mig till när det är jag som har behövt yinyoga. Det är bra att det finns ett företag som erbjuder just denna slags yoga. Jag har tidigare gått på yoga på andra företag men det är denna yinyoga i Kungälv som jag får hos Carpe Punctum som passar mig och mina begränsade förutsättningar bäst. Jag är väldigt stel i kroppen för jag har fibromyalgi och denna yinyoga är en stillsam form av yoga där man stannar upp i positionerna under tre till fem minuter i en avslappnad stretch. Jag blir medvetet närvarande med hjälp av denna yoga och jag blir mjukare och smidigare i kroppen. Jag tror verkligen att denna yinyoga i Kungälv är något som de flesta skulle må bra av och jag vill därför tipsa er som söker efter yoga om att Carpe Punctum är ett företag som ni också kan gå till. Om ni går dit får ni gärna komma tillbaka till min blogg och berätta under kommentarerna i det här inlägget hur ni tyckte att det var! Så här är det, att ibland kommer det in så många kommentarer och då stänger jag ner kommentarsfältet, ta det inte personligt för det handlar om att jag vill ha möjlighet att läsa alla kommentarer som kommer in.