Tips på bra massage i Emmaboda

Lunchen är avklarad, det blev pytt i panna med stekt ägg, rödbetor och inlagd gurka. Jag hoppas att även ni fått er något gott att äta och att ni därmed fyllt på med energi inför vad den här eftermiddagen har att erbjuda. Som vanligt när det är en stund kvar på rasten så brukar jag knåpa ihop ett inlägg eller två här på min blogg, och idag ska jag berätta om att när jag sökte efter massage i Emmaboda med omnejd så fick jag tipset av en vän till mig att vända mig till företaget JeWa Health. 

Det här är ett företag som kan komma på hembesök så därför passar det lika bra för den som söker massage i Emmaboda som den som söker massage i Karlskrona med omnejd. Det här företaget har ännu en tjänst i sitt utbud och det är företagsmassage. Efter att ha fått en massagebehandling som hjälpte bra på mina besvär så har jag insett att det här med massage är en sådan sak som mina kollegor borde få också, för vi har ett rätt så tungt jobb. Jag ska ta upp med chefen och ställa frågan om det inte vore en bra investering i personalen att låta oss anställda få företagsmassage. Hur som helst så hoppas jag att ni som letar efter massage här i Emmaboda eller i städer och samhällen i närheten ska ta och höra av er till JeWa Health. Jag är mycket nöjd med hon som äger det här företaget, dels för hennes kompetens i att ge massage men även för hennes brinnande intresse för friskvård och välmående och med en passion att få hjälpa människor att uppnå en högre grad av hälsa.